Direct to Consumer

D2C een distributiemodel dat sterk in ontwikkeling is en aan populariteit wint. De uitgebreide e-commerce mogelijkheden zorgen dat de producent meer in contact met zijn klant kan zijn dan ooit tevoren. In het concept Hageman Horeca draait het om B2B met de horeca- of leisure ondernemer als eindklant.

D2C

In menig businesscase is de aandacht reeds gevestigd op het Direct to Consumer (D2C) model. Voor fabrikanten betekend het echter ook een grote aanpassing in de organisatie. Wat te denken van logistiek, e commerce en finance.

Daarnaast ook de nodige uitdagingen, kanaalconflicten zijn niet uitgesloten bijvoorbeeld.

Hageman Fulfilment faciliteert sinds enige tijd de groothandelsfunctie voor diverse gerenommeerde merken.

Hageman Fulfilment heeft haar organisatie dermate ingericht dat we op flexibele wijze de benodigde disciplines aan kunnen bieden. Iedere discipline kan individueel en naar wens ingevuld worden.

 
Al jarenlang de drijvende kracht achter succesvolle B2B webshops van sterke merken.

Onze diensten

E commerce

Vermijd kanaal conflicten

Zeker in een B2B omgeving is er al snel sprake van een kanaalconflict. De webshop zoals wij deze aanbieden wordt aangesloten in de Hageman Horeca multistore. Wij houden voorraad en factureren

Last mile distributie

Flexibel in de uitvoering

We werken samen met diverse distributeurs, daarnaast beschikken we over een eigen transportdienst. We zijn flexibel en kunnen de afspraken, die u met uw klant maakt, nakomen.

Customer Care

Service flexibel in te richten.

Onze ervaren customer care medewerkers kunnen ervoor zorgen dat uw klant de service krijgt die nodig is. We kunnen ook een eigen telefoonnummer met dedicated medewerk(st)er faciliteren.

Warehousing

Geconditioneerd warehouse.

In ons geconditioneerde warehouse op een A locatie in Zwijndrecht kunnen wij uw spullen met zorg opslaan. Ons up to date Warehouse Management Systeem voorziet in de nodige rapportages welke u 24/7 in kunt zien.

IT solutions

In huis IT team.

Flexibiliteit is voor ons belangrijk. De mogelijkheid om ook maatwerk oplossingen te bieden op IT vlak dus ook. Onze eigen developers zorgen ervoor dat we de markt kunnen volgen en up to date blijven.

Financieel Fulfilment

Volledige service.

Tot slot kunt u er ook voor kiezen om ons de facturatie te laten doen. Zo heeft u maar 1 debiteur in plaats van honderden. We gaan om met de betaaltermijnen en aanmaningen zoals u dat wenst.

Stay in Control

Kijk niet weg voor de ontwikkelingen in de markt en “Stay in Control”. Bij Hageman denken we graag in mogelijkheden.

Mogelijkheden waar u wellicht nog niet eens aan gedacht heeft.